Általános szerződési feltételek

Amennyiben vásárlója vagy aktív felhasználója szeretnél lenni a 21napalatt.hu weboldalnak, kérjük figyelmesen olvasd el az alábbi Általános feltételeket, és megrendelésedet csak abban az esetben küldd el, ha minden pontjával egyetértesz. Köszönöm.Szerződés tárgya:Az alábbi szerződés a szerződő felek az www.21napalatt.hu weboldalon leadott megrendelésekhez kapcsolódó jogait és kötelezettségeit rögzíti.

Szerződő felek:

Jelen szerződés a www.21napalatt.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője: Innovative Group Kft. és a Szolgáltatás igénybe vevője között jött létre, betartását mindkét fél kötelező érvényűnek fogadja el.

Üzemeltető adatai:

Üzemeltető: Innovative Group Kft.
Székhely: 9400 Sopron, Bem u. 3.
Adószám: 14261150-2-08
Telefon: 0670/426-0431
E-mail cím: eszter@21napalatt.hu
Bankszámlaszám: (K&H Bank) 10403473-50526972-65851032

Tárhelyszolgáltató adatai:

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Cím: XIII. Kerület, Visegrádi u. 80/A.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42

Békéltető testület:

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Tel: 96/520-202, 520-217
Fax: 96/520-218
Név: Horváth László
E-mail: bekeltetotestulet@gymskik.hu

Szerződés létrejötte:

A 21napalatt.hu weboldalon leadott megrendelés feltétele jelen Szerződés ismerete és elfogadása. A megrendelés vendégként (nem regisztrál felhasználóként) való leadása a Szerződés elfogadásának minősül. A Megrendelők személyes adatainak védelméről az Adatvédelmi nyilatkozat rendelkezik.

A Szerződés nyelve: magyar

A szolgáltatás ismertetése, az igénybevétel feltételei és menete

A 21napalatt.hu weboldal az Egészséges életmód 21 nap alatt című könyv forgalmazására létrehozott internetes honlap. A szállási és fizetési módot a rendelés során a Megrendelő választhatja ki.

A vásárlás menete

Az Egészséges életmód 21 nap alatt című könyv a MEGRENDELEM gombra való kattintással vásárolható meg. A felugró űrlapon meg kell adni a számlázáshoz és a csomag kiszállításához szükséges adatokat: Név, Cégnév, E-mail cím, Telefonszám, Irányítószám, Település, Cím, Szállítási és fizetési mód.

A megrendelt termékekről és a szállítás költségeiről kiállított számlát a csomaggal együtt küldjük.

A hibásan, hamis adatokkal leadott megrendelésekből  eredő károkért, illetve a megrendelé során fellépő technikai problémákért a 21napalatt.hu felelősséget nem vállal

Fizetési mód

Előre utalás estén a számla végösszegét a visszaigazoló e-mailben megadott névre és számlaszámra kell 8 munkanapon belül átutalni. A közlemény rovatban meg kell adni a megrendelés azonosítóját. A termék az összeg megérkezését követően kerül kiküldésre. Amennyiben a számlára a megrendelést követő 8 munkanapon belül nem érkezik meg az utalás összege, a megrendelés törlésre kerül.

Utánvétes fizetés esetén a könyv és a szállítási költség árát egyben, a csomagot kiszállító futárnak fizeted. A számlát a csomagban találod.

A WEBOX csomagpontokon bankkártyával tudsz fizetni.

Szállítási mód

Futárszolgálat
A délelőtt 10:00-ig megrendelt csomagok aznap, az ezt követően leadott rendelések másnap kerülnek a futárokhoz. Előre utalás esetén az összeg beérkezése után adjuk át a csomagot a futárnak.

Webox
A délelőtt 10:00-ig megrendelt csomagokaz aznap feladjuk a helyi WEBOX csomagponton. Előre utalás esetén az összeg beérkezését követően adjuk fel.

Futárszolgálat

A csomagok futárszolgálatos kiszállítását a DPD futárszolgálat végzi munkanapokon 8:00 – 18:00 között. A szállítási határidő 1-3 munkanap, amely a karácsonyi időszakban 2-4 munkanap is lehet. Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonos egyeztetést követően ismételten megkísérli kiszállítani a csomagot. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag visszakerül a feladóhoz. Az ebből keletkező többletköltség a Megrendelőt terheli.

A csomagot kérheted WEBOX csomagpontra is. Ez esetben a választott csomagpont számát kérlek, e-mailben küldd el nekem. A szállítási határidő 2-4 munkanap, amely a karácsonyi időszakban 2-5 munkanap is lehet. A csomag kiszállításáról sms-ben kapsz értesítést, ettől kezdve 3 munkanapon belül kell átvenned.

Szállítási költségek

Futárszolgálat előre utalással: 890 Ft

Futárszolgálat utánvéttel: 1090 Ft

Webox előre utalással vagy utánvétes bankkártyás fizetéssel: 699 Ft

Megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt termék/eket tartalmazó csomag átvételéről és kifizetéséről az általa választott fizetési és szállítási módnak megfelelően gondoskodik. Megrendelő köteles a csomagot átvenni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően a hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Megrendelő vállalja, hogy a megrendelő hibájából meghiúsuló kézbesítésből eredő károkat megtéríti a 21napatt.hu számára.

Amennyiben a termék kiszállítás közben megsérült, azt a Megrendelő az átvétel napján köteles az Üzemeltető felé jelezni, aki haladéktalanul intézkedik a termék elszállításáról és kicseréléséről. Ezt követően beérkező szállítás közbeni sérülésre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A szállítás közben megsérült termék visszaszállításának és a cseretermék kiszállításának költsége az Üzemeltetőt terheli.

Elállás

A Megrendelő a 17/1999. (II. 5.) a távollévők között kötött szerződésekről szóló kormány rendelet 4-es paragrafusa alapján a termék átvételétől számított 14 azaz tizennégy naptári napon belül indokolás nélkül elállhat. Az Egészséges életmód 21 nap alatt című könyv esetében az elállási feltételek gyakorlására 21 naptári napot biztosítunk, amelynek 1. napja a könyv kézhezvételének dátuma.

A Megrendelő elállás szándékát írásban, az eszter@21napalatt.hu e-mail címre küldött levélben köteles jelezni. Ezt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a vásárló nyilatkozatát az elállási határidő lejárta előtt elküldi.

Elállás esetén Üzembentartó köteles a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli.

A Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot ha a termék használatát az elállási határidő előtt megkezdte.

Kellékszavatosság

A megrendelt termékek hibája esetén a Vevő a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései alapján kellékszavatossági igényt érvényesíthet az Üzembentartóval szemben.

A kellékszavatossági igénye érvényesítése során a Vevő kérheti a hibás termék kijavítását vagy kicserélését, kivéve, ha a kijavítás vagy kicserélés lehetetlen, vagy az Üzembentartó számára aránytalan többletköltséggel járna. Ha a Vevő a kijavítást, vagy a kicserélést nem kérte illetve kérhette, arányos árleszállítást igényelhet, a terméket az Üzembentartó költségére kijavíthatja, illetve kijavíttathatja, vagy elállhat a szerződéstől, ha a kijavítást vagy kicserélést az Üzembentartó nem vállalta, nem tudta elvégezni, vagy ha a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. Az érdekmúlás érdemi bizonyítása a Vevő kötelessége. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A Vevő a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban viselnie kell, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra az Üzembentartó adott okot. A vevő köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de legkésőbb a hiba felfedezésétől számított 2 hónapon belül közölni. A szerződés teljesítésétől számított 2 éves elévülési határidőn túl szavatossági igényét már nem érvényesítheti. A teljesítéstől számított 6 hónapon belül kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén, továbbá a számla, vagy annak másolata felmutatásán/megküldésén túl nincs egyéb feltétele. A teljesítéstől számított 6 hónap leteltét követően azonban már a Vevő köteles bizonyítani, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában megvolt.

Egyéb rendelkezések

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot jelen Szerződés külön indoklás és értesítés nélküli megváltoztatására. A változást követően leadott megrendelés a módosított Szerződés elfogadásának minősül, nyomon követése a Megrendelő felelőssége. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a Polgári Törvénykönyv és a Távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet vonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak.

2015. január 1.

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link