masodik_konyv_felar_fb

Rendeld meg a nyaralós könyvedet 10% kedvezménnyel és INGYENES szállítással. Hova küldhetem?

Rendeld elő 500 Ft-os kedvezménnyel és INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL az Egészséges életmód 21 nap alatt című könyvemet, amely egy komplett 21 napos programmal segít neked, hogy minél előbb egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhess!

Várhatóan szeptember elején tudom neked szállítani.

A könyvet és a Tervtáblákat INGYEN szállítom házhoz. Ha 2 db vagy több könyvet vásárolsz, akkor könyvenként 20% kedvezményt is kapsz ajándékba így egy könyv
3 990 Ft helyett 3 190 Ft-ba kerül.
Hova küldhetem?

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokra egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak vonatkoznak. A távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján a megrendelő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat az eszter@21napalatt.hu e-mail címen jelezheted. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással az Innovative Group Kft-vel kötöd (9400 Sopron, Ív u. 5. Cj. 08-09-016137)
Megrendelés után a megadott e-mail címre azonnal visszaigazolást kapsz, amely a megrendelés adatait és a fizetési információkat tartalmazza.

Egészséges életmód 21 nap alatt

Olvass bele az 1. fejezetbe
teljesen INGYEN!
SZERETNÉK BELEOLVASNI

500 Ft kedvezmény

Rendeld elő a könyvemet és
500 Ft kedvezményt kapsz.
Használd a 21NAP500 kuponkódot!
EZT NEM HAGYOM KI