Nyers, vegán mézeskalács

Nyers, vegán mézeskalács

Hamarosan itt a karácsony, így megkezdődik az ünnepi receptgyűjtögetés. Tarts velem te is és próbáld ki az új, formabontó karácsonyi édességemet!

Nyers, vegán mézeskalács

Hozzávalók:

1 csésze mag nélküli datolya
1/4 csésze mandula
1/4 csésze dió
3/4 csésze apróra őrölt zab
1 ek fahéj
1 tk gyömbér
1/2 tk szerecsendió
1/4 tk vanília
1/4 tk szegfűszeg
1 ek kókuszcukor

Elkészítés:

1. A datolyák kivételével mindent keverj össze egy aprítógépben. Ha finom, poros az állaga, jöhet hozzá szépen lassan a datolya. Egy kis adag után mindig kapcsold be az aprítót. Ezt csináld addig, amíg el nem fogy a datolyád.

2. A kapott masszából formázz golyókat.

Forgasd darált mandulába vagy dióba.

Egészségedre!

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: http://rawmanda.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link