Zabpelyhes almás korong

Zabpelyhes almás korong

Itt az almaszezon! Az almát nemcsak nyersen, hanem turmixolva, párolva, főzve és sütve is nagyon szeretem. Közel 30 féle vitamint és nyomelemet tartalmaz, ezért fontosnak tartom, hogy változatosan beépítsen a mindennapokba. Most egy nagyon jó tízórai, uzsonna receptet hoztam.

Zabpelyhes almás korong

Hozzávalók:

10 dkg finomra őrült zabpehely
2 púpozott ek teljes kiőrlésű liszt
1 tk szódabikarbóna
fahéj ízlés szerint
egy csipet só
2 ek kókuszolaj
1 tojás
12 dkg alma apró kockákra vágva

Elkészítés:

Mérd ki a száraz összetevőket. Keverd össze a zabpelyhet, a lisztet, a szódabikarbónát és a fűszereket.

Öntsd egy nagy tálba a kókuszolajat, add hozzá a tojást, elegyítsd el őket, majd add hozzá a zabpelyhes keveréket és a kockákra vágott almákat.

Ha összekeverted, pihentesd egy kicsit.

30 perc elteltével bélelj ki egy tepsit sütőpapírral és halmozd rá az almás-zabpelyhes masszát.

Süsd ropogósra.

Egészségedre!

Elkészítési idő: 5 perc + pihentetés + sütés

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link