Ragacsos ananászos csirke

Ragacsos ananászos csirke

Nagyon szeretem az egzotikus konyhát, ez biztosan feltűnt már neked is, ha gyakran böngészed és teszteled egészséges recepttáramat. Ősszel is sok különleges recepttel kedveskedek majd, például ezzel a mindenki kedvence ananászos csirkével!

Ragacsos ananászos csirke

Hozzávalók:

½ csésze ananászlé
1/3 csésze szójaszósz
1/3 csésze csirkeleves alaplé
½ csésze barna cukor
1 ek frissen zúzott fokhagyma
2 tk kukoricakeményítő
1 ek olívaolaj
70 dkg csirkemellfilé
1 csésze kockázott ananász
1 marék kesudió
rizs a tálaláshoz

Elkészítés:

Egy serpenyőben forrósítsd fel az olívaolajat, majd öntsd hozzá az ananászlevet, a szójaszószt, a csirkealaplevet, a barnacukrot, a keményítőt és a fokhagymát.

Forrald össze az összetevőket addig, amíg körülbelül 1 csészényi mennyiséget nem kapsz belőlük.

Ezután add hozzá a kockára vágott csirkemellet, és főzd meg gyakran kevergetve.

Amikor már puha a hús, add hozzá a friss ananászt és a kesudiót is. Főzd még 1 percig, majd tálald főtt rizzsel.

Egészségedre!

Elkészítési idő: 30 perc

Fotó: justataste.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
close-link

Kérd a könyvet karácsonyra! 
15% kedvezmény és ingyenes szállítás! 

ÉRDEKEL
close-link