21 napos tavaszcsalogató turmix kihívás

21 napos tavaszcsalogató turmix kihívás

Eleged van a télből és hidegből?
Kevés az energiád és a kedved is rossz?
Szeretnél új erőre kapni és feltölteni a szervezeted vitaminokkal, ásványi anyagokkal?

Jó hírem van, tavaszra visszanyerheted régi önmagadat!
Tarts velünk, mert

INDUL A 21 NAPOS TAVASZCSALOGATÓ TURMIX KIHÍVÁS

Az Egészséges életmód 21 nap alatt c. könyv megjelenése óta már a 3. kiadás jött ki a nyomdából, már több mint 2000 ember váltott egészséges életmódra a kipróbált 21 napos életmódváltó program segítségével.

Sokaknak a turmix kihívás hozza meg a kedvet az életmódváltáshoz, amelyből 2018. február 14-én indul a 8., ami a 21 napos tavaszcsalogató turmix kihívás nevet kapta.

Tarts velem és a több mint 1000 résztvevővel, ízleld meg a finomabbnál finomabb tavaszváró turmixokat!

BELEVÁGOK

Mi az a turmix kihívás?

A kihívás 21 napos, a célja az, hogy 21 napon keresztül minden nap elfogyassz egy egészséges turmixot. Az időpont nem számít, ihatod reggel, tízóraira, ebéd után, edzés után vagy vacsora előtt is. A lényeg, hogy minden nap igyál egyet, hiszen így érheted el azt, hogy a turmixivás a szokásoddá váljon.

Miért 21 napig tart?

A gyakorlás törvénye szerint, ha egy tevékenységet sokszor megismételsz, akkor szokás válik belőle. Egy kis önfegyelemmel a felnőtt embereknek átlagosan 14-21 napra van szüksége ahhoz, hogy új szokást alakítsanak ki. Ezalatt az idő alatt rendszeresen kell ismételni az adott cselekvést, így a 21. napra szokássá válik. Mi is ezt fogjuk tenni, 21 napon keresztül minden nap iszunk egy finom turmixot, a 22. napon pedig már természetesen nyúlsz a finom, gyümölcsös ital után.

Mire számíthatsz?

A 21 napos tavaszcsalogató turmix kihívás alatt főleg gyümölcsturmixokat fogunk készíteni, de megismerkedünk a zöldturmixokkal és a zöldséges italokkal is. Finom, zamatos összetevőket válogattam össze, amelyeket a téli hónapokban is könnyedén be lehet szerezni.

A kihívás teljesítésével egyrészt büszke lehetsz magadra, hogy szorgalmasan kiálltad a próbát, másrészt üdvözölhetsz egy új, egészséges szokást a mindennapjaidban, amivel nagyban hozzájárulsz ahhoz, hogy elfogyaszd az ajánlott napi 5 adag friss zöldséget és gyümölcsöt.

Jól hangzik, megcsinálom

De ez még nem minden…

A kihívás alatt változatosan fogyasztunk zöldségeket és gyümölcsöket, amelyek pozitív hatásait már pár nap után érezheted:
- feltöltődsz energiával,
- jobb lesz az emésztésed,
- könnyebben lemondasz az édességekről és nassolnivalókról,
- a szervezeted méregtelenítésbe kezd,
- szebb lesz a bőröd,
- jobb lesz a közérzeted,
- vidámabbnak érzed majd magad,
- sőt fogyást is tapasztalhatsz.

Fontos tudnod, hogy a 21 napos tavaszcsalogató kihívás nem verseny, nem méregtelenítő-vagy fogyókúra. A 21 nap alatt nem kell lemondanod semmiről, nem kell kihagynod semmit sem az étrendedből, csak el kell fogyasztanod a napi turmixodat.

A kihívás célja, hogy megkedveld a gyümölcs-és zöldségfogyasztás legélveztesebb módját, a turmixivást. Az, hogy megtapasztald jótékony hatásaikat és egészségesebb életet tudj élni. Remélem, Te is élvezni fogod velem ezt a vitaminokban gazdag 3 hetet!

A 21 napos kihívás menete

A kihívással kapcsolatos információkat e-mailben fogod megkapni. Minden héten előre elküldöm a bevásárlólistát, a turmixrecepteket pedig minden hajnalban megtalálod a postafiókodban.

Amennyiben később, február 14. után iratkozol fel a 21 napos tavaszcsalogató turmix kihívásra, úgy minden nap a feliratkozásod időpontjában kapod meg a recepteket.

A kihívást a Facebook oldalamon is tudod követni, itt megnézheted azt is, hogy a többiek milyen turmixokat készítettek, illetve tippeket is gyűjthetsz. Ugyanitt várom a te turmixképeidet is!

Mikor indul?

A 21 napos tavaszcsalogató turmix kihívásra lent tudsz regisztrálni, 2018. február 14-én indul. Az első heti bevásárlólistát előtte elküldöm, hogy fel tudj készülni.

Készen állsz? Regisztrálj és vegyél részt a 21 napos tavaszcsalogató turmix kihíváson!


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link

TURBÓZD FEL AZ IMMUNRENDSZERED!
10% kedvezmény és ingyenes szállítás a könyvemre! 

ÉRDEKEL
close-link