21 napos tavaszváró turmixkihívás

21 napos tavaszváró turmixkihívás

Regisztrálj a 21 napos turmixkihívásra

A 21 napos turmixkihíváson 21 napon keresztül napi 1 finom, friss turmixot fogunk készíteni. A hozzávalók listáját e-mailben küldöm, neked csak el kell készíteni és persze meginni. Az időpont nem számít. Ihatod reggelire, tízóraira, ebéd helyett, uzsonnára vagy akár vacsorára is. A lényeg, hogy a napi legalább 1 turmixod meglegyen, és ezzel hozzászoktasd a szervezetedet ehhez az egészséges szokáshoz.

Miért éppen 21 nap?

Bryan Tracy gyakorlás törvénye kimondja, hogy ha egy tevékenységet elég sokszor ismételsz, akkor az szokássá válik.

A megfelelő önfegyelemmel egy felnőtt embernek tizennégy és huszonegy nap közötti időre van szüksége ahhoz, hogy egy új szokást kialakítson. Ez idő alatt pedig rendszeresen kell ismételni az adott cselekvést.

Mi épp ezt fogjuk tenni.
21 napon keresztül minden egyes nap legalább egy finom és egészséges turmixot fogunk meginni.

Kérem a bevásárlólistát

A cél az, hogy ez alatt a 3 hét alatt ez az egészséges szokás a mindennapjaid részévé váljon. A színes turmixok segítségével megtapaszhatod a friss gyümölcsökben és zöldségekben rejlő vitaminok és ásványi anyagok fantasztikus erejét, feltöltheted a szervezeted vitaminraktárait és óriási, pozitív változásokat vehetsz észre magadon.

Mire számíthatsz?

A 21 napos turmix kihívás alatt főleg gyümölcsturmixokat iszunk majd, de lesznek persze zöldségek és zöldlevelesek is az alapanyagok között. Csak hogy feszegessük a határokat. :)A recepteket úgy válogattam össze, hogy az alapanyagok az év bármely szakában elérhetőek legyenek, ha frissen nem is, fagyasztott változatot bármikor be tudod szerezni.

A kihívás teljesítésével egy csapásra két legyet is üthetsz: a 21. nap végén megveregetheted a válladat, hogy teljesítetted a tervet. De ami fontosabb, sikerül kialakítanod egy új, egészséges szokást, amelyet innentől kezdtve csak folytatnod kell.

Ehhez is adok később tippeket és segítséget.

De ez még nem minden…

turmixkihivas_2019

A kihívás alatt elfogyasztott gyümölcsök és zöldségek áldásos hatásait már néhány nap után érezni fogod:

  • több lesz az energiád,
  • javul az emésztésed,
  • nem kívánod majd a túl sós vagy édes ételeket,
  • a szervezeted méregteleníteni kezd,
  • szebb lesz a bőröd,
  • jobb lesz a hangulatod,
  • vidámabb leszel,
  • sőt, akár még fogyást is tapasztalhatsz.

SZUPER, BELEVÁGOK

Figyelem, a turmixkihívás nem diéta

Fontos tudnod, hogy ez nem egy méregtelenítő- vagy fogyókúra. A 21 nap alatt nem kell semmit sem kihagynod a táplálkozásodból, nyugodtan eheted és ihatod ugyanazokat, amiket korábban is, mindössze naponta 1 turmixot kell az étrendedbe illesztened.

A 21 napos kihívás célja, hogy megszeresd a turmixokat, megtapasztald a jótékony hatásukat és egy új, egészséges szokást tudj bevezetni a mindennapjaidba. Remélem, hogy ezt a három hetet Te is nagyon fogod élvezni, szívesen és lelkesen mesélsz majd róla a barátaidnak, ismerőseidnek is. :)

Kinek ajánlott?

Ez a kihívás ideális azoknak, akik már régóta isznak turmixokat, mert új ízkombinációkkal is találkozhatnak, és azoknak is, akik még csak most barátkoznak a turmixolt italokkal. A kihívás alatt főként gyümölcsturmixokat iszunk majd, de néha az összetevők közé csempészünk majd egy-egy zöldséget és zöldlevelest is, hogy megtapasztalhasd, hogy az italok élvezeti értékén ezek sem rontanak semmit.

A 21 napos kihívás menete

A kihívással kapcsolatos minden információt e-mailben kapsz meg.
Hetente egyszer, előre elküldöm majd a bevásárlólistát és a kihívás minden egyes napján az aznapi turmix receptjét is.

A 21napalatt Instagram oldalán, az adott receptnél tudsz kérdezni és itt oszthatod meg velem és a többi résztvevővel a tapasztalataidat, az élményeidet is, és ha egy kis motivációra van szükséged a folytatáshoz, azt is itt kaphatod meg.  Sőt, ide várom a turmixodról és/vagy rólad készült képeket is. :)

Mikor indul?

A 21 napos turmix kihívásra lent tudsz regisztrálni, a kihívás holnap indul. Az első hétre tervezett turmixokhoz szükséges összetevők listáját előtte néhány nappal, emailben el is küldöm, hogy minél előbb be tudd szerezni a szükséges hozzávalókat.

Mire vársz? Regisztrálj és vegyél részt a 21 napos turmix kihívásban!

Add meg a neved és az e-mail címed!


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link