Tonhalas-babos káposztasaláta

Tonhalas-babos káposztasaláta

Nagyon szeretem a lila káposztát, de korábban a párolt káposztán kívül nem sok megoldást ismertem, amire fel lehetett volna használni. Aztán megtaláltam ezt a receptet és azóta rajongok érte. Próbáld ki te is!

Tonhalas-babos káposztasaláta

Hozzávalók:

250 g lilakáposzta
1 doboz konzervbab
1 db tonhalkonzerv
3 nagyobb paradicsom
4 száj újhagyma
2-3 ek balzsamecet
2 ek olívaolaj
só, bors

Elkészítés:

A megtisztított káposztát és a paradicsomokat kockázd fel, tedd egy nagy tálba, vágd karikákra az újhagymát is és a többi hozzávalóval együtt alaposan keverd össze. Azonnal is fogyasztható, de jót tesz neki, ha néhány óráig pihen, így jobban összeérnek az ízek.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 10 perc


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link