
Tonhalas-babos káposztasaláta
Nagyon szeretem a lila káposztát, de korábban a párolt káposztán kívül nem sok megoldást ismertem, amire fel lehetett volna használni. Aztán megtaláltam ezt a receptet és azóta rajongok érte. Próbáld ki te is!
Tonhalas-babos káposztasaláta
Hozzávalók:
250 g lilakáposzta
1 doboz konzervbab
1 db tonhalkonzerv
3 nagyobb paradicsom
4 száj újhagyma
2-3 ek balzsamecet
2 ek olívaolaj
só, bors
Elkészítés:
A megtisztított káposztát és a paradicsomokat kockázd fel, tedd egy nagy tálba, vágd karikákra az újhagymát is és a többi hozzávalóval együtt alaposan keverd össze. Azonnal is fogyasztható, de jót tesz neki, ha néhány óráig pihen, így jobban összeérnek az ízek.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a bejegyzés, kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!