Az egészséges életmód neked is jár

Mit szólnál hozzá, ha megszabadulhatnál

Egészséges életmód 21 nap alatt

 • a lemondásokkal teli,
 • határozottan tiltó,
 • szigorú szabályokat tartalmazó,
 • kompromisszumot nem ismerő

életmód tanácsoktól, és vele együtt

Unalmas, ízetlen étel

 • az ízetlen,
 • unalmas,
 • furcsa állagú és kinézetű,
 • szokatlan,

receptektől, és helyette kipróbálhatnál valamit, ami

Mosolygós anyuka

 • kínzó lemondások nélkül,
 • a saját tempódban haladva,
 • a személyes igényeidhez igazítva,
 • finom és változatos receptekkel,
 • egyszerűen kivitelezhető ötletekkel,
 • napról napra, lépésről lépésre haladva,

segít, hogy egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhess?

Boldog, önfeledt játék

Végre azt az életet élheted, amiről mindig is álmodtál: jobban érezheted magad a bőrödben, egészségesebb lehetsz, ritkábban leszel beteg, szebb lehet a bőröd, energikusabbnak érezheted magad, könnyebben és gyorsabban intézheted el a bevásárlást, aktívabban élheted meg a mindennapokat, türelmesebb és nyitottabb lehetsz, kezedbe veheted az életed alakítását és kiegyensúlyozottabb lehetsz,

és ezt mások is észreveszik rajtad!

Nem kell a csodára várnod

 • nem kell tovább a csodára várnod,
 • nem kell többé bűntudatot érezned, ha megeszed a kedvenc nasidat,
 • nem kell új receptek után kutatnod,
 • nem kell folyton ellenőrizned, mi egészséges és káros,
 • nem kell magad kellemetlenül érezned, ha az étkezés kerül szóba,
 • nem kell szigorú diétákkal kínoznod magad.

A Te tökéletesre álmodott mindennapjaidat az Egészséges életmód 21 nap alatt című könyv fogja életre hívni!

Egészséges életmód a tengerparton

Mi is pontosan az Egészséges életmód 21 nap alatt című könyv?

Az Egészséges életmód 21 nap alatt egy hiánypótló könyv a magyar piacon, amely végre nem csak azt mutatja meg, mit kéne tenned, hogy egészségesebb életet élhess, hanem gyakorlati tippekkel, hasznos ötletekkel, praktikus tanácsokkal segít a megvalósításban, és kivitelezhető útmutatást is ad 21 napra lebontva.

21napalatt_konyv_minusz_16

 • Bármikor el tudod kezdeni.
 • Egészséges szokásokat alakíthatsz ki.
 • A saját igényeidhez, életmódodhoz igazíthatod.
 • A magad tempójában haladhatsz.
 • Számos finom és egészséges receptet tanulhatsz.
 • Nem kell unalmas és íztelen ételeket enned.
 • Nem csak zöldséget fogunk készíteni zöldséggel.
 • Nem kell lemondanod a kedvenc ételeidről.
 • Nem baj, ha több időt hagynál magadnak.
 • Nem baj, ha nem tudsz mindent alkalmazni.
 • Csak elkezded, a többi jönni fog magától.
 • Az első pozitív változásokat már néhány nap után érezni fogod.
 • A családodnak is tetszeni fog.
 • Sőt még izgalmasabb, ha együtt csináljátok.
 • Környezeted is hamar észreveszi a változást.
 • Élvezi fogod minden percét.Mit mond róla, aki már elolvasta?

Már régóta érlelődik bennünk a gondolat, hogy valamit tennünk kéne az egészségesebb életért, azonban a gondolatokat nem követték tettek. Nem tudtam, hogy álljak neki. És jött a turmix kihívás, ami felcsigázott és nemcsak engem, hanem a férjem is kedvet kapott hozzá és ez nagy szó. Minden nap vártam az újabbnál újabb recepteket, amiket le is mentegettem, aztán egy idő után már csak ötletet merítettünk belőle. Elindultunk a saját utunkon és azóta szinte minden nap része az életünknek a turmix.

Default Avatar75
Jakabfy Kriszti
Búcsúszentlászló

Kedves Eszter!
Ma kaptam meg a csodálatos csomagodat, amit szeptember elsejétől szeretnék magáévá tenni! :)
Még ki sem bontottam, mégis szeretném megköszönni ezt a figyelemre méltó pontosságot, gyorsaságot, a rengeteg ajándékot, és ezt a magasfokú igényességet!
Köszönöm az emailjeidet és a receptjeidet is!

Remek társam leszel a következő időkben! :) :)
További jó munkát kívánok!
Üdv,

Default Avatar75
Papp Anett

Kedves Eszter!

Tegnap sajnos sikerült kiolvasnom a könyved. Csak azért sajnos, mert vége lett! Annyira imádtam minden nap bele-beleolvasni:) Nagyon sokat köszönhetünk neki, szinte mindegyik napi kihivást sikerült beiktatni a hétköznapokba és még élveztük/élvezzük is! smile hangulatjel Nagyon köszönjük! Akit érdekel és valóban szeretne az életmódján változtatni, annak nagyon sokat adtál a munkáddal!

Minden jót és csak így tovább! Üdv.

Default Avatar75
Adankó Kitti
Szigeti-Kovács Eszter

Miért higgy nekem?

Szigeti-Kovács Eszter vagyok. Nő, feleség és most már édesanya.

Nem vagyok dietetikus, táplálkozási szakértő vagy életmód tanácsadó, viszont több tucat könyvet elolvastam a témában, hónapokig böngésztem az interneten, valamiféle iránymutatást keresve, hogyan is tudnánk egészségesebb életet élni. Találtam alapszabályokat, ajánlásokat és jó tanácsokat, sokáig azonban képtelen voltam ezeket alkalmazni, mert hiányzott a fogódzó, hogyan vezessem be őket a mindennapjainkba. Ráadásul soha nem szeretem a korlátokat, a tiltásokat, annál inkább a finom falatokat. Végül magam dolgoztam ki az egészségesebb életünk programját, amelyben soha nem szerepelt megvonás vagy kínzó önmegtartóztatás, annál inkább izgalmas újdonságok és egészségesebb szokások, amelyeket a mai napig is alkalmazunk.

Ezt, a 21 napra lebontott, egészségesebb szokásokon alapuló programot szeretném most Veled is megosztani. Kívánom, hogy a leírtak segítségével Te is valósítsd meg a számodra legegészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet!


Maradt még megválaszolatlan kérdésed?

Kattints arra, amire még kíváncsi vagy!

Miért pont 21 nap?

Mindennapjainkat és életmódunkat gyakran ismétet szokásaink irányítják. A megfigyelések szerint egy új szokás kialakításához 21-szer kell azt ismételni, hogy rögzülni tudjon. Ezzel a módszerrel akár régi, rossz szokások is megváltoztathatók. Igen, ez pontosan azt jelenti, hogy az egészséges életmód szokásának kialakításához is csupán 21 napra lesz szükséged. 21 jól megtervezett, egészséges napra!

Nekem is működni fog?

Az egészséges életmóddal kb. 5 évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni. Olyan átfogó irodalmat kerestem a témában, amelyik nem csak elméletben ír az egészséges életmódról, hanem megmutatja, hogy mi egyek, ha egészségesebben szeretnék élni, milyen élelmiszereket jobb elkerülni, milyen egészségesebb alternatívák vannak az egészségtelen élelmiszerek helyett, hogyan tudom az egészségesebb fogások úgy a családom mindennapjaiba csempészni, hogy továbbra is ízletes falatok kerüljenek az asztalra, a lehető legkevesebb lemondással. Az Egészséges éltmód 21 nap alatt című könyv saját tapasztalataimon, kísérletezéseimen alapul, kézzel fogható tanácsokkal lát el, lépésről lépésre mutatja be, min lehetne változtatni. Mindig csak annyit valósíts meg, ami nem jár nagy lemondással. Így neked is sikerülni fog.

Mi ez a 21 napos életmódváltó program?

A könyvben találsz egy komplett 21 napos életmódváltó programot, amely 21 napra lebontva tartalmazza a finom recepteket, ötleteket, javaslatokat. Segít, motivál és támogat, hogy a program ideje alatt soha ne maradj egyedül.
Hogyan kell használni?

Az Egészséges életmód 21 nap alatt című könyvet olvasva napról napra, lépésről lépésre haladva ismerheted meg az egészségesebb életmód fontos mérföldköveit. Ha készen állsz rá, egyszerűen kövesd a leírtakat. Ha lassabban haladnál, akkor térj vissza rá később. A lényeg, hogy a saját tempódban, a sajt igényeid szerint, a tested jelzéseit követve cselekedj.

Mikor kapom meg?

A megrendelésedet 1-2 munkanapon belül a DPD futárszolgálat szállítja házhoz.
Hogyan tudok fizetni?

Fizetni előre utalással vagy utánvéttel, a futárnál készpénzben tudsz.

Hogyan működik a 100% pénzvisszafizetési garancia?

Ne kételkedj magadban, biztosan sikerülni fog. Én tökéletesen bízom benned, ezért a könyvre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha a 21 napos program alatt minden tőled telhetőt megtettél, de így sem sikerült egészségesebb szokásokat kialakítanod, küldd visszafizetem az árát.

nyil

ingyenes szállítás

Mennyibe kerül?

Az Egészséges életmód 21 nap alatt című könyv 3 990 Ft-ba kerül.
Rendelj 2 könyvet és a 2-at 50% kedvezménnyel kapod meg.

BÓNUSZ: Ha most rendelsz, akkor a szállítás is INGYENES.

nyil

Mire vársz? Nincs mit veszítened, csak nyerhetsz!

Ha most megrendeled a könyvet, akkor INGYEN szállítom.A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokra egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak vonatkoznak. A távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján a megrendelő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat az eszter@21napalatt.hu e-mail címen jelezheted. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással az Innovative Group Kft-vel kötöd (9400 Sopron, Ív u. 5. Cj. 08-09-016137)
Megrendelés után a megadott e-mail címre azonnal visszaigazolást kapsz, amely a megrendelés adatait és a fizetési információkat tartalmazza.

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link