21 napos nyárköszöntő salátakihívás – 6. nap

21 napos nyárköszöntő salátakihívás – 6. nap

A csicseriborsó nagyon egészséges, ezért érdemes gyakran fogyasztani. Az én gyomrom a szárított változatot nem tolerálja, ezért inkább konzervvel szoktam készíteni. Mindkét verzió tökéletes.

Mediterrán csicseriborsósaláta

Hozzávalók:

1 csésze csicseriborsó (párolva)
1 marék vegyes, mediterrán salátakeverék
1/2 uborka
1 kaliforniai paprika
1/2 lilahagyma
1/2 csésze fekete olívabogyó
5-6 szem koktélparadicsom
5 dkg feta sajt

Az öntethez:
1/2 csésze extra szűz olívaolaj
2 ek fehérborecet
1 ek friss citromlé
1 kis csokor petrezselyem
só, bors

Elkészítés:

Kockázd fel az uborkát és a lilahagymát, az olajbogyókat és a paradicsomot vágd félbe, darabold fel a feta sajtot, majd a csicseriborsóval és a salátával együtt tedd tálba. Egy kis edényben keverd össze az olívaolajat a fehérborecettel, a citromlével, a petrezselyemmel, sózd, borsozd és keverd a salátához. Frissen tálalva isteni finom.

Jó étvágyat!

Holnap ezekre lesz szükséged: 1 csésze főtt quinoa, 1 vörösbabkonzerv, 1 kaliforniai paprika, 1/2 lilahagyma, 1 kis marék petrezselyem, 2 ek tökmag, 2 ek olívaolaj, 2 tk friss, citromlé, egy csipetnyi őrölt köménymag, só, bors


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
close-link

Megtaláltad az idei nyaralós könyved! 15% kedvezmény és ingyenes szállítás. Rendeld meg most!

ÉRDEKEL
close-link