Áfonyás-banános zabkása

Áfonyás-banános zabkása

Egyszerűen imádom a kásákat. Villámgyorsan elkészül, tetszés szerint variálható, laktató, tápláló és nagyon finom.
Ma reggel is zabkása került az asztalra, ezúttal áfonyával, banánnal és dióval.

Áfonyás-banános zabkása

Hozzávalók:

5 dl rizstej
6 ek aprószemű zabpehely
1 marék áfonya
1 banán
dió
fahéj
méz (elhagyható)

Elkészítés:

A rizstejet és a zabpelyhet összeforralom, és a fahéjjal kis lángon puhára főzöm. A banánból néhány karikát félreteszek a díszítéshez, a többit villával összenyomom és a közben elkészült kásához keverem. Tálkába öntöm, banánkarikákkal, friss áfonyával és apróra tört dióval díszítem. Ha szükséges mézzel lehet ízesíteni.

Jó étvágyat!


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link