Csicseriborsós curry

Csicseriborsós curry

Az indiai fűszerek nemcsak kellemesen pikánsak, hanem rettentő egészségesek is. Csicseriborsóval kombinálva pedig remek vegetáriánus fogást készíthetsz, ami mégis fehérjedús.

Csicseriborsós curry

Hozzávalók:

1 nagy konzerv csicseriborsó
1 kisebb konzerv paradicsom
1 vöröshagyma
1 marék friss petrezselyem
2 tk őrölt kömény
1 tk curry
2 tk garam masala
3 ek olívaolaj
1 marék friss koriander

Elkészítés:

  1. A hagymát aprítsd fel és olajon párold meg. Add hozzá az őrölt fűszereket, kicsit párold össze őket és jöhet a csicseriborsó.
  2. Kicsit főzd a csicseriborsót és a fűszereket, majd add hozzá a paradicsomkonzervet a levével együtt.
  3. Öntsd fel egy kevés vízzel, ha szükséges.
  4. Főzd puhára a csicseriborsót, és találd friss petrezselyemmel és korianderrel.

Egészségedre!

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
close-link

Elfogyott, elkapkodták!
Sebaj, újra nyomdában van.
KUPONKÓD a várakozásodért:
21NAP500

ÉRDEKEL
close-link