Édesburgonyás falatkák

Édesburgonyás falatkák

Előétel, délutáni snack, vagy egyszerűen csak nasi egy jó film mellé. Az édesburgonyából készült falatkákat bármikor fel tudod szolgálni, és nem kell, hogy bűntudatod legyen miattuk, hiszen egészségesek.

Édesburgonyás falatkák

Hozzávalók:

4 szelet baconszalonna
2 ek olívaolaj
2 nagy édesburgonya
só, bors
2 érett avokádó
1 ek lime leve
½ pirospaprika
3 ek koriander

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, a szalonnát pedig pirítsd meg egy serpenyőben.

Az édesburgonyát vágd vékony karikákra, az olívaolajat keverd össze sóval és borssal, majd forgasd meg benne a burgonyát. Sütőpapírral bélelt lemezen terítsd ki és süsd aranybarnára.

Közben készíts pürét az avokádóból, sóval, borssal és pirospaprikával ízesítsd.

A még meleg édesburgonya helyezz avokádópürét és szórd meg pirított baconnel.

Egészségedre!

Elkészítési idő: 20 perc

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: wellplated.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link