Jéghideg málnaleves

Jéghideg málnaleves

A málna általában azonnal elfogy nálunk, de ha vendégek jönnek, mindig megmenekítek egy nagy adagot és elkészítem a kedvenc nyári levesemet. Próbáld ki!

Jéghideg málnaleves

Hozzávalók:

4 csésze friss málna
1 dl száraz vörösbor vagy 1 dl szőlőlé
4 ek kókuszvirágcukor
1 csésze natúr joghurt

Elkészítés:

Helyezz minden összetevőt a turmixgépbe és turmixold krémesre. Ha kész, öntsd egy nagy tálba és minimum 1 órán át hűtsd tálalás előtt.

Tálald egy kevés joghurttal megcsurgatva és friss málnával.

Egészségedre!

Elkészítési idő: 5 perc + hűtés

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link