Kakukkfüves sült cékla

Kakukkfüves sült cékla

Nagyon szeretem a céklát, de ez a kakukkfüves sült változat a legnagyobb kedvencem. Általában köretként fogyasztjuk, de szerintem magában is megállná a helyét. Hétvégén grilleztünk, ezúttal a friss saláta mellett pedig sült cékla és sült édesburgonya is került az asztalra. Reggel összedobtam, a grillezés elején a sütőbe dugtam, és mire megsült a hús és elkészült a saláta, a cékla is megpuhult.

Kakukkfüves sült cékla

Hozzávalók:

2 nagyobb cékla
2 nagyobb édesburgonya
só, bors, kakukkfű, petrezselyem
olívaolaj

Elkészítés:

A zöldségeket hámozd meg, vágd egyforma kockákra, majd tedd tepsibe. Önts rá olívaolajat, sózd, borsozd, hintsd meg bőségesen kakukkfűvel és petrezselyemmel, majd 180 fokos előmelegített sütőben süsd kb. 45 percig.

Jó étvágyat!

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link

TURBÓZD FEL AZ IMMUNRENDSZERED!
10% kedvezmény és ingyenes szállítás a könyvemre! 

ÉRDEKEL
close-link