Mézes-gesztenyés zabkása

Mézes-gesztenyés zabkása

Végre itt a gesztenyeszezon. Ideje hát ezt a finom gyümölcsöt a reggelibe is beilleszteni.

Mézes-gesztenyés zabkása

Hozzávalók:

1/2 l zabtej
4 ek zabpehely
7 ek vagy 150 gr natúr gesztenyemassza
méz

Elkészítés:

Tedd fel melegedni a zabpelyhet és add hozzá a gesztenyemasszát is. Főzd néhány percig, amíg a zabpehely megpuhul. Majd zárd el alatta a gázt és fedő alatt hagyd pihenni még néhány percig. Ha egy kicsit kihűlt, keverj hozzá mézet és egy tálald egy kis gesztenyével és cukrozatlan kakaóporral megszórva.

Jó étvágyat!


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link