Mogyoróvajas sült zab

Mogyoróvajas sült zab

Hideg időben jól esik a nasi, de nem tudunk mindig kedvünkre falatozni, hiszen a tél végére jó pár kilóval többet nyomnánk, ha mindig desszert után nyúlnánk, ha hideg van odakint. Erre jó megoldás az egészséges nasi. Készítsd el ezt a receptet!

Mogyoróvajas sült zab

Hozzávalók:

1+1/2 csésze zabpehely
1 tk szódabikarbóna
1/2 tk tengeri só
1 tk fahéj
2 banán
1/4 csésze mogyoróvaj
1 tk vanília kivonat
1/4 csésze méz
1 tojás
3/4 csésze mandulatej

Elkészítés:

1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokosra és készíts elő egy 25×25-ös tepsit.

2. Egy tálban keverd össze a finomra őrölt zabpelyhet, a sót, a fahéjat és a szódabikarbónát.

3. Egy másik tálban a banánokat és a mogyoróvajat. Ehhez a mixhez jöhet a tojás, a méz, a vanília és a tej is. Ha kikeverted, elegyítsd a zabos keverékkel.

4. Simítsd a tepsibe és süsd meg 25 perc alatt.

Tálald olvasztott mogyoróvajjal!

Egészségedre!

Elkészítési idő: 35 perc

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: joyfoodsunshine.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link

TURBÓZD FEL AZ IMMUNRENDSZERED!
10% kedvezmény és ingyenes szállítás a könyvemre! 

ÉRDEKEL
close-link