Répás-ananászos muffin

Répás-ananászos muffin

Tízóraira és uzsonnára egy-egy muffin mindig jól jön, főleg, ha előző este szinte percek alatt dobtuk össze. A különleges ízeket mindig is kedveltem, ezért került ebbe a süteménybe répa és ananász egyszerre. Próbáld ki te is!

Répás-ananászos muffin

Hozzávalók:

20 dkg mandula liszt
3 tojás
1 db nagy sárgarépa
2 nagy marék felkockázott ananász
½ citrom leve
1 csipet fahéj
2 evőkanál kókuszzsír

Elkészítés:

A sütőt melegítsd elő 180-200 fokra és állítsd légkeverésre!

Ezután készíts elő az alapanyagokat, mérd ki a lisztet, a répát hámozd meg és reszeld le sajtreszelőn.

A száraz hozzávalókat tedd egy tálba, a lisztet, a répát, az ananászt és a fűszert. Ehhez add hozzá a nedves adalékokat, a citromlevet, a kókuszzsírt és a tojásokat egyesével. Keverd össze alaposan.

A muffin formákat béleld ki papírral, töltsd ¾-ig a muffin tésztával és tedd a sütőbe 20-25 percre, amíg szépen meg nem pirul a teteje.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 10 perc + 20-25 perc sütés


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link

TURBÓZD FEL AZ IMMUNRENDSZERED!
10% kedvezmény és ingyenes szállítás a könyvemre! 

ÉRDEKEL
close-link