Sárgarépapuffancs

Sárgarépapuffancs

Imádom a zöldséges fasírtokat. Gyorsan elkészülnek, ízletesek és tele vannak vitaminokkal és ásványianyagokkal. Olvasztott sajttal pedig tökéletes ebédre és vacsorára is.

Sárgarépapuffancs

Hozzávalók:

1 nagy csésze reszelt sárgarépa
1 csésze reszelt cukkini
½ fej vöröshagyma aprítva
só, bors
2 tojás
1 nagy marék reszelt parmezán sajt
friss petrezselyem
4 ek teljes kiőrlésű liszt
kókuszolaj a sütéshez

Elkészítés:

Egy nagy tálban keverd össze a zöldségeket, sózd és borsozd. Egy kicsit hagyd állni és csavard ki a levüket. Ezután add hozzá a tojást, a lisztet és keverd össze alaposan. Végül jöhet a reszelt sajt és a petrezselyem is.

Formázz belőle kis korongokat és tapadásmentes serpenyőben egy kevés kókuszolajon süsd pirosra mindkét oldalát.

Tálald extra sajttal!

Egészségedre!

Elkészítési idő: 20 perc

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: theottoolbox.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link