Serpenyős gombás rizs

Serpenyős gombás rizs

Nagyon szeretem az egy vagy maximum két edényben elkészíthető ételeket, mert ízletesek, összeérnek benne az ízek és még mosogatni sem kell sokat utánuk. Ez is egy ilyen recept!

Serpenyős gombás rizs

Hozzávalók:

1 ek olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 tk szójaszósz
1 nagy marék gomba felszeletelve
1 csipet kakukkfű
1 csésze barna rizs
1 + ½ fél csésze zöldégleves alaplé
2 ek vaj
1 ek kapor
só, bors

Elkészítés:

Egy wokos serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, add hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát. Pirítsd meg és add hozzá a gombát, a kakukkfüvet és a szójaszószt. Kevergesd 5 percig, amíg a gomba meg nem pirul egy kissé. Sózd, borsozd.

Közben a rizst főzd meg zöldségleves alaplében, ha kész, szűrd le és öntsd a gombás keverékhez. Keverd össze, add hozzá a vajat és kavargasd addig, amíg el nem olvad.

Tálald melegen, friss kaporral

Egészségedre!

Elkészítési idő: 30 perc

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: damndelicious.net


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link