Sóskafőzelék

Sóskafőzelék

A sóska talán kevésbé népszerű a spenóttal összehasonlítva, de sokan szeretik ezt az enyhén savanykás ízt. Rengeteg flavonoidot és egyéb antioxidánst tartalmaz melyek segítenek abban, hogy a szervezet megszabaduljon a káros méreganyagoktól. 

Sóskafőzelék

Hozzávalók:

50 dkg friss sóska
2 ek olaj
3 ek púpozott evőkanál teljes kiőrlésű liszt
½ liter növényi tej
½ liter víz

eritrit

Elkészítés:

Alaposan mosd át a leveleket, majd távolítsd el a sóska szárát. Ha nagyon vastag a közepén az ér, akkor azt is. Olajon fonnyaszd meg, majd vedd le a tűzről és csomómentesen keverd el benne a lisztet és ízlés szerint sózd. Tedd vissza a tűzre, majd folyamatos keverés mellett öntsd hozzá a vizet. Ha felforrt, akkor apránként elkeverve add hozzá a tejet és ízlés szerint az eritritet. Forrald össze a főzeléket kb. 10 percig, majd botmixerrel turmixold össze.

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
Borítókép: needpix.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link

TURBÓZD FEL AZ IMMUNRENDSZERED!
10% kedvezmény és ingyenes szállítás a könyvemre! 

ÉRDEKEL
close-link