Spenótos-gombás frittata

Spenótos-gombás frittata

A tojásos reggelik táplálóak, laktatóak és nagyon változatosak. Ha szeretsz kísérletezni, próbáld ki ezt a gombával és spenóttal felturbózott frittatát.

Spenótos-gombás frittata

Hozzávalók:

3 nagy fej gomba szeletelve
1 marék friss spenót
3 tojásfehérje
1 tojássárgája
reszelt parmezán
kókuszolaj

Elkészítés:

Egy kevés kókuszolajat hevíts fel egy olyan serpenyőbe, amibe nem ragad bele az étel. Dobd rá a szeletelt gombát és párold néhány percig. Add hozzá a durvára vágott spenótot és fogyaszd össze őket 2-3 percig.

Közben a tojásfehérjéket és a sárgáját keverd homogénre. Amikor a zöldségek kissé megpárolódtak öntsd rájuk a tojásos keveréket. Pirítsd addig, amíg az alja szépen meg nem pirul, illetve a tojásos massza meg nem szilárdul.

Tálald frissen, reszelt parmezánnal!

Egészségedre!

Elkészítési idő: 10 perc

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: foodiecrush.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link