Tej- és tojásmentes almás pite

Tej- és tojásmentes almás pite

Tej- és tojásmentes almás pite

Hozzávalók:

30 dkg finom liszt
20 dkg hajdinaliszt
1 tk sütőpor
10 dkg kókuszvirágcukor
1 csipet só
15 dkg margarin
és annyi rizstej, hogy összeálljon

A töltelékhez:

1 kg alma
2 tk fahéj
1/2 citrom leve

Elkészítés:

Keverd össze a lisztet a sütőporral, add hozzá a felolvasztott margarint, a sót, a cukrot és folyamatos keverés mellett adagold hozzá a rizstejet, míg összeáll a tészta. Reszeld le az almákat, add hozzá a fahéjat. Ha nem találod elég édesnek, adhatsz hozzá néhány kanál kókuszvirágcukrot. A tészta 2/3-át nyújtsd ki vékonyra, majd illeszd a tepsibe. Adagold rá az almát, a tetejét pedig díszítsd ízlés szerint a megmaradt almával. 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt süsd készre.

Jó étvágyat!

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link

TURBÓZD FEL AZ IMMUNRENDSZERED!
10% kedvezmény és ingyenes szállítás a könyvemre! 

ÉRDEKEL
close-link