Töltött krumplifalatkák

Töltött krumplifalatkák

A fárasztó munkanapok után jól esik egy kiadós vacsora, ami gyorsan elkészül és az egész család össze tud gyűlni egy közös falatozásra. Ehhez kiváló alapanyag a burgonya, amit csupa finomsággal töltünk most meg.

Töltött krumplifalatkák

Hozzávalók:

10 db apró krumpli
20 dkg darált pulykahús
1 marék cheddar sajt
1 ek vaj
só, bors

Elkészítés:

A burgonyákat súrold meg, de ne pucold meg őket. Tedd őket egy nagy fazékba és engedd fel vízzel. Főzd őket meg egy kicsit, legyenek puhák, de még ne legyenek szét főve.

Amikor ezzel kész vagy, egy kicsit hagyd kihűlni a krumplikat.

Eközben egy kevés vajon pirítsd meg a pulykahúst. Sóval, borssal ízesítsd.

Ha kész, vágd ketté a burgonyákat, kanalazd ki a közepét. Minden lyukba tegyél 1 evőkanálnyi pulykahúst, majd szórd meg sajttal. Helyezd a burgonyahajókat egy sütőpapírral bélelt tepsibe és süsd addig, amíg a sajt meg nem olvad és szépen meg nem pirul.

Tálald tejföllel!

Egészségedre!

Elkészítési idő: 30 perc

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: homemadeinterest.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link