
Villámgyors spenótos-borsós tésztatál
Imádom a zöld színt, főleg a tányéron, mivel annyira egészségesnek néz ki. Ha gyors vacsorát akarok készíteni, legtöbbször zöldleveleseket dobok össze, és persze egy kis tésztát. Ez a mai ajánlatom.
Villámgyors spenótos-borsós tésztatál
Hozzávalók:
500 gramm bébispenót
1 csésze zöldborsó
3 gerezd fokhagyma
25 dkg szélesmetélt
3 ek olívaolaj
só, bors
Elkészítés:
- A tésztát főzd meg a csomagoláson feltüntetett információk alapján, a főzővízéből tegyél félre 1 merőkanálnyit.
- Olívaolajon pirítsd meg a fokhagymákat, dobd hozzá a spenótot és a zöldborsót. Sóval, borssal ízesítsd.
- Öntsd hozzá a főzővizet, és forrald össze.
- Add hozzá a leszűrt tésztát és melegítsd ár percig.
Egészségedre!
Fotó: eatingwell.com
Ha tetszett a bejegyzés, kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!