Zabpelyhes csirkefasírt

Zabpelyhes csirkefasírt

Hétvégenként a szokottnál is jobban sajnálom az időt a főzésre, főleg, ha csodás, napos idő ígérkezik és lehetne kirándulni is. Így volt ez ezen a hétvégén is. Ezért egy villámgyorsan elkészíthető finom ebédet álmodtam az asztalra, amelyet a gyerekek is imádnak, pláne egy hosszú séta után. A legjobb, hogy már előző este be lehet keverni, így másnap csak ki kell sütni.

Zabpelyhes csirkefasírt

Hozzávalók:

1/2 kg darált csirkehús
1 kisebb hagyma
1 fokhagyma
1 tojás
aprószemű zabpehely
só, bors
oregano

Elkészítés:

Vágd apróra a hagymát és a fokhagymát, majd keverd összes a csirkehússal és a tojással. Fűszerezd sóval, borssal és oregánóval. A kezeddel formázz belőle apró pogácsákat, ezeket forgasd zabpehelybe és egy kevés kókuszszsíron süsd barnára.

Jó étvágyat!


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
close-link

Elfogyott, elkapkodták!
Sebaj, újra nyomdában van.
KUPONKÓD a várakozásodért:
21NAP500

ÉRDEKEL
close-link