Az egészséges életmóddal kb. 5 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni. Valójában csak akartam, mert nem találtam a témában olyan átfogó irodalmat, amely nem csak elméletben ír az egészséges életformáról, hanem segít azt a szürke hétköznapokba is beilleszteni. Mindezt kínzó lemondások nélkül, mert a finom falatokat nagyon is szeretem.


Kezembe vettem hát az irányítást, időt és energiát nem kímélve ástam bele magam a szakirodalomba, és az elmúlt években kialakítottam azokat az egészséges szokásokat, amelyek számunkra az egészséges életet jelentik. Ezekről a szokásokról, élményekről és tapasztalatokról szól ez a közel 300 oldalas könyv, megfűszerezve néhány praktikus tippel és praktikával, finom és gyors recepttel, 21 napra lebontva.


21napalatt_konyv

Miért éppen 21 nap?

Mindennapjainkat és életmódunkat gyakran ismételt szokásaink irányítják. A megfigyelések szerint egy új szokás kialakításához csupán 21-szer kell azt ismételni, így rögzülni tud. Ezzel a módszerrel akár régi, rossz szokások is megváltoztathatók.
Igen, ez pontosan azt jelenti, hogy az egészséges életmód szokásának kialakításához csupán 21 napra lesz szükséged!
21 jól megtervezett, egészséges napra!
A program

A könyvben minden egyes nap egy-egy fejezetet jelent.
Nézd csak, milyen témákat dolgoztam fel!


1. nap: Az éltető víz

A csapból is az folyik, mennyire fontos a kellő mennyiségű folyadékfogyasztás. De mit igyunk és mennyit? Mi van ha a Te torkodon napi 1 liternél több soha nem folyik le és kitaláljuk, hogyan lehetne a rendszeres folyadékpótlást a mindennapokba is beilleszteni.

2. nap: Színes egészség

Az ajánlások szerint napi 5x kellene zöldséget vagy gyümölcsöt fogyasztani, de egyáltalán nem egyszerű ezt a napi rutinba is belefűzni. A reggeli turmixokkal azonban egyet máris kipipálhatsz, ráadásul azt is megtudhatod, hogyan állj neki, milyen hozzávalókat válassz vagy mennyit fogyassz belőlük.

3. nap: Reggelizz, mint egy király

A reggeli kihagyásával a vacsora és az ebéd között akár 14-18 óra is eltelhet, anélkül, hogy a szervezet bármiféle „üzemanyaghoz” jutna. Közben a délelőtt a nap legaktívabb időszaka és ekkor lenne szüksége a legtöbb hajtóerőre. De miért nem szerencsés, ha kimarad a reggeli? Mi kerüljön az asztalra? Mi van, ha te nem tudsz felkelni vagy egyáltalán nem vagy éhes reggelenként? Ebben a fejezetben elárulom, hogyan tudod beiktatni a nap legfontosabb étkezését a reggeleidbe.

4. nap: Lételemünk a mozgás

Tisztában vagy vele, hogy mennyire fontos része a mozgás az egészséges életmódnak, de egy fárasztó nap után vagy a szoros napirendbe egyáltalán nem fér bele? Pláne, ha a gyerekek igényeit, programjait vagy a párunk napirendjét is figyelembe kell venni. Nyugi, nem kell egyből új futócipőt venned vagy kondibérletet váltanod. A napi mozgást ennél sokkal kíméletesebben és egyszerűbben is megszokhatod. Megmutatom, én hogyan csinálom.

5. nap: A pihentető alvás

Annyira sok a tennivaló és olyan kevés a 24 óra, hogy mindennek a végére érjünk, ezért a legegyszerűbb, ha a halaszthatatlannak tűnő feladatok elvégézéséhez az alvásból csípünk le egy keveset. De miért is olyan fontos a rendszeres alvás? Hogyan hat ez a mindennapokra? Erről is szól a könyv.

6. nap: Boldogság, fél egészség

Alighanem életünk során mindannyian a boldogságot keressük. A magánéletben, a munkában vagy akár önmagunkban. De mi tehet valóban boldoggá, kin és min múlhat, hogy boldognak érezd magad, és mi mindent tehetsz ezért magad is? Ezt boncolgatom a 6. napon.

7. nap: Bio vagy nem bio

A 21 napos program minden 7. napja egy kicsit önmagunkról fog szólni. Hol tartunk és merre haladunk. Ezeken a napokon új szokások nem kerülnek elő, hasznos információk nélkül azonban ilyenkor sem hagylak. Ezúttal sokak által vitatott bio vagy nem bio kérdést járjuk körbe. Milyen előnyei vannak a bio táplálkozásnak, mi az amiből feltétlenül érdemes biot venni és mit tehetsz akkor, ha nincs lehetőséged minősített ételeket beszerezni?

8. nap: Szabadulj meg a fehér cukortól

Az egészséges életmód egyik legnagyobb ellenségének a fehér cukrot tartják, nem véletlenül szerepel minden táplálkozási irányzat és fogyókúra fekete listáját. Vizsgáljuk meg együtt a hátterét, valóban annyira káros-e a fehér cukor és milyen más alternatívák közül választhatsz, ha szabadulnál tőle.

9. nap: Felejtsd el a fehér lisztet!

A finomított liszt szintén előkelő helyet foglal el a sokak által támadott ételek listáján. Valóban érdemes elhagyni a fehér lisztet? Milyen érvek szólnak ellene vagy mellette? Mit fogyaszthatunk helyette és mi van akkor, ha nem ízlik a barna kenyér? Elárulok néhány tippet a helyettesítésére és az új ízvilág megszokására is.

10. nap: Tényleg annyira fontos a tej?

A tej évek óta hatalmas vitákat vált ki a fogyasztói és az ellenzői körében, de mi lehet az igazság? Valóban hozzájárul a csontritkulás megelőzéséhez, és mi a helyzet a tejtermékekkel? Fogyasszuk rendszeresen vagy inkább hagyjuk el teljesen az étkezésünkből? Van esetleg arany középút is?Hogyan tudod használni a könyvet?

A könyvben egy 21 napos életmódváltó programot találsz, amely segítségedre lesz
az egészségesebb életed kialakításában. A programban napokra lebontva találod az
adott naphoz tartozó tippeket, ötleteket és recepteket. Valósággal fogja a kezedet
az első időszakban.


Megrendelem a könyvet

11. nap: Nassolj egészségesebben!

Őszinte leszek, szeretek ropogtatni TV előtt, baráti beszélgetés vagy olvasás közben is. De már van néhány praktikám, amivel még a nassolás is lehet egészségesebb, finomabb és táplálóbb. Ebben a fejezetben ezeket veled is megosztom.

12. nap: Mondj búcsút a káros szenvedélyeidnek

Káros szenvedélyek mellett az egészséges életmód nehezen képzelhető el, ezért nem hagyhattam ki ezt a témát sem a könyvből. Én is évekig dohányoztam, elmesélem, hogyan sikerült letennem a bűzrudat, de szót ejtünk más káros szokásokról is.

13. nap: A rettegett E-számok

Az vagy, amit megeszel – tartja a mondás. Az elfogyasztott ételek amellett, hogy tápanyagokkal látnak el, akár meg is betegíthetnek. Ebben a fejezetben utánajárok, milyen veszélyeket rejthetnek a feldolgozott élelmiszerek, van-e alapja a sajtóban hallható aggodalmaknak és mire kell feltétlenül odafigyelned, ha óvni szeretnéd az egészségedet.

14. nap: Egészséges beszerzési források

A 14. nap ismét egy jutalomnap, amikor új egészséges szokás ugyan nem kerül szóba, de elárulom, én hol szerzem be az egészséges hozzávalókat, illetve hogyan találhatsz te is ilyeneket a saját lakókörnyezetedben.

15. nap: Hússal vagy hús nélkül?

Erre a napra ismét egy sokat vitatott kérdést választottam, ez pedig nem más, mint a húsfogyasztás. Egészséges vagy inkább káros, fogyasszuk rendszeresen vagy inkább mellőzzük? Ahány fórum, annyi véleménnyel találkozhatsz. Most megnézzük együtt is, milyen megoldások léteznek, ha nem tudsz vagy nem akarsz lemondani a húslevesről és a marhapörköltről, illetve milyen húsokat ehetsz nyugodt szívvel.

16. nap: Mini vitaminbombák reggelire, ebédre és vacsorára

A 16. nap egy igazi csemegét tartogat, amelyet kezdetben sokan előítéletekkel kezelnek, megkóstolva viszont annál kellemesebb élményről számolnak be. Nagyon pici, nagyon egészséges és nagyon sokféle módon az étrendbe illeszthető. Ez pedig nem más mint az élettel teli csíra és a csíráztatás. Izgalmas lesz!

17. nap: Még több gyümölcs és zöldség

A könyv elején a zöldségekről és gyümölcsökről csak a turmixok kapcsán beszéltünk, pedig számtalan más módja is létezik, hogy nagyobb mennyiségben fogyaszd őket. De mi van a gyümölcsökben és zöldségekben szegényesebb hónapokkal? Mi van ha úgy érzed, nem tudsz naponta 5x friss árut fogyasztani? Erre is találunk megoldást!

18. nap: Méregteleníts!

Az egészséges életmódba tökéletesen beilleszthetők a méregtelenítő kúrák. Persze nem mindenki tud napokig vagy hetekig böjtölni, és nem is való mindenkinek. Ebben a fejezetben megnézzük, hogyan méregteleníthetsz helyesen, melyek a méregtelenítés alapelvei, hogyan tudod felturbózni a hatását és megtervezünk együtt az egy napos gyümölcskúrát is.

19. nap: Mozogd magad egészségesre!

Ha a korábbi fejezet alapján sikerült beillesztened a mindennapjaidba a rendszeres testmozgást, akkor ezen a napon már biztosan érezni fogod a pozitív hatásait és még többet akarsz majd belőle. Megnézzük hát, milyen kíméletes, de annál örömtelibb lehetőségek vannak még.

20. nap: Próbáld ki a meditációt!

A meditáció az egyik legjobb stresszlevezető módszer. Ha már ismered vagy használod, akkor felfrissítjük a tudásodat, ha viszont még nem találkoztál vele, akkor mindenképpen ki kell próbálnod. Csináljuk együtt!

21. nap: Sikerült

A program utolsó napján sorra vesszük honnan indultunk és hol tartunk most, majd terveket állítunk a jövőre nézve. De közben nagyon kell örülni is, hiszen megcsináltad a programot és ezzel nagyon sokat tettél ez egészségedért!

Miért jó karácsonyra?

  • Az egészség mindennél többet ér.
  • A könyv az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék.
  • Egy jó könyvvel soha nem foghatsz mellé.

Ki örül majd biztosan ennek a könyvnek? Akit érdekel az egészséges életmód, aki folyton újabb és újabb receptekkel kísérletezik, aki egészségesebben szeretne élni, de nem tudja hogyan álljon neki.
Van ilyen személy a szeretteid között? Lepd meg ezzel a könyvvel!

Megrendelem a könyvetLépésről lépésre haladva

Az Egészséges életmód 21 nap alatt életmódváltó programját követve, lépésről lépésre haladhatsz,
és magad alakíthatod ki a számodra legegészségesebb életmódot.


Határozd el magad!

Válaszd az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet!

Rendeld meg!

Kattints az Megrendelem a könyvet gombra, és rendeld meg a 21 napos programot!

Olvasd el!

Azonnal postázzuk a könyvet, hogy minél előbb olvashasd.

Csináld!

Ne csak olvasd, alkalmazd is azonnal a leírtakat, és változtasd meg az életed!


Mennyibe kerül?

A könyv eredeti ára 3990 Ft, amelyben megtalálod a
21 napos életmódváltó programot is!

mennyibe kerül az Egészséges életmód 21 nap alatt c. könyv

100% garancia

Kételkedsz abban, hogy akár 21 nap alatt meg tudod változtatni az életed?
Én tökéletesen bízom benned, ezért a könyvre
100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok.
Ha a 21 napos program alatt minden tőled telhetőt megtettél, de így sem sikerült egészségesebb szokásokat kialakítanod, küldd vissza a könyvet és visszakapod az árát!
Az elállás pontos feltételeiről az ÁSZF-ben olvashatsz bővebben.
Rendeld meg most!

Mire vársz? Tedd meg az első lépést az egészségesebb,
kiegyensúlyozottabb életed felé! Rendeld meg most a könyvet és azonnal
küldöm is, hogy minél előbb belevághass!

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link