Vélemények

Kedves Eszter!
A könyv nagyon jó, a családom minden tagja csatlakozott a programhoz és nagyon élvezzük a reggeli turmixokat. Sőt ma, a 4. reggelen ők szóltak, hogy már megitták a vizüket :)
Én egy picit más tempóban fogok haladni, a 21 napot kb. megháromszorozom és a nyár végére fogunk a könyv végére érni. Minden hét után 'duplázni' fogunk, jobban mondva adunk egy + hetet az új szokások beépülésének. A jövő héten tovább gyakoroljuk a 30 perc mozgást -- mi felnőttek, mert a gyerekek - 7 és 9 évesek - ennek a sokszorosát mozogják naponta :) és legfőképpen az alvást. A pozitív gondolkodás a család felének eleve jól megy, a másik felét kell még kicsit kapacitálni... Kb. a jövő hét végén zárok egy igen megterhelő időszakot, így csak ezután haladunk tovább a következő 7 napra. De nem olvastam még előre, izgatottan várom majd, hogy mit tartogat :)

Szép napot kívánok neked.

Default Avatar75
Szathmári Anna
Budapest

Szia Eszter!

Azért írok, mert hihetetlen, hogy ennyire inspiráló hatással vagy rám! Nem gondoltam volna, hogy pár hónap alatt ilyen sokat tudok változtatni az életemen! Már főztem be lekvárt, tettem el barackbefőttet és elkezdtük a családi közös reggeliket, amiért a férjem nagyon hálás, a kisfiam meg már kérdezi, h mi lesz reggelire :)
Alig várom, hogy megjelenjen új blog bejegyzés és recept!!!
És a könyved szuper!!!
Köszönöm!!!!
Szép napot!

Default Avatar75
Gaitz Győrvári Ágnes
Budapest

Kedves Eszter!
Ma kaptam meg a csodálatos csomagodat, amit szeptember elsejétől szeretnék magáévá tenni! :)
Még ki sem bontottam, mégis szeretném megköszönni ezt a figyelemre méltó pontosságot, gyorsaságot, a rengeteg ajándékot, és ezt a magasfokú igényességet!
Köszönöm az emailjeidet és a receptjeidet is!

Remek társam leszel a következő időkben! :) :)
További jó munkát kívánok!
Üdv,

Default Avatar75
Papp Anett

Kedves Eszter!

Szeretném leírni a sikertörténetünket.Igaz, még csak rövid múltra, mindössze két hónapra tekint vissza, de kitartóak vagyunk.
A könyved segített nagyrészt elindulni az úton és a legutóbbi turmixkihívás.Ez utóbbit azóta sem hagytuk abba.Elkezdtünk mozogni, a fehér cukrot egészségesebbre cseréltük és a fehér lisztet is nagy mértékben csökkentettük.Amit lehet itthon készítünk és kész vagy félkész termékeket szinte soha nem veszünk.Igazából eddig sem éltünk túlságosan egészségtelenül, de ez a kis lökés hiányzott még.A könyvben leginkább az tetszett, hogy látszik Te is keresztül mentél az életmódváltás buktatóin, így hitelesen tudtad szavakba önteni nem csak azt hogy mit kéne tenni, hanem azt is hogy hogyan és hogy hogyan ne.Ez utóbbi talán sokszor még fontosabb, mert itt szokott legtöbbször megbukni a történet.Az apró, saját tempóban megtett lépések a legfontosabbak, ez a kulcs azt hiszem.Remélem sikerül hosszú távon fenntartani ezt a rendszert, bár ha azt nézem, hogy a változtatások óta kevésbé vágyom az üres kalóriára, a "csak bedobok egy csokit gyorsan" étkezésekre és a cukrosabb innivalókra, akkor azt gondolom menni fog.

További sok sikert kívánok és várom a következő kihívást. :)

Minden jót.
Zsanett

Default Avatar75
Molnár Zsanett

Szia Eszter!
Most tartok a 7. napnál és nagyon tetszik a programod!!! Élvezzük a változatos turmixokat és reggeliket és a mindennapi mozgás is nagyon jól esik.

Default Avatar75
Csehné Vadnai Borbála
Budapest

Kedves Eszter!

Tegnap sajnos sikerült kiolvasnom a könyved. Csak azért sajnos, mert vége lett! Annyira imádtam minden nap bele-beleolvasni:) Nagyon sokat köszönhetünk neki, szinte mindegyik napi kihivást sikerült beiktatni a hétköznapokba és még élveztük/élvezzük is! smile hangulatjel Nagyon köszönjük! Akit érdekel és valóban szeretne az életmódján változtatni, annak nagyon sokat adtál a munkáddal!

Minden jót és csak így tovább! Üdv.

Default Avatar75
Adankó Kitti

Nagyon tetszik a könyved. Az első benyomásom az, hogy ARANYOS. Baráti hangvételű, rugalmas. S látszik, hogy sok munka van benne. Teli ötlettel. A 3. napnál tartok (van, hogy egy napból 2-3 lesz, mivel elolvasni, és a gyakorlatot megemészteni nincs mindig időm). A turmixok teljesen új színfolt az életemben, nagyon szuper, nap mint nap felfedezem. Gratulálok a könyvhöz, és folytatom…

Default Avatar75
Muraközy Nóra
Sopron

Hadd gratuláljak a könyvhöz! A kitartó kutatómunka meghozta a várt eredményt. Nagyszerű a koncepció, amely a 21 napra alapoz. A segítő, könnyen áttekinthető táblázatok mellett, a könyv alaposan taglalja a életmódváltással járó előnyöket és annak módját. Emellett nagy hangsúlyt kap a lelki támogatás, megerősítés. Azt gondolom, hogy ez a könyv nem csak útmutató, de kapaszkodó is lehet azoknak, akik nem tudják, hogy induljanak el a változtatás rögös útján.

Default Avatar75
Hutvágner Dia

Már régóta érlelődik bennünk a gondolat, hogy valamit tennünk kéne az egészségesebb életért, azonban a gondolatokat nem követték tettek. Nem tudtam, hogy álljak neki. És jött a turmix kihívás, ami felcsigázott és nemcsak engem, hanem a férjem is kedvet kapott hozzá és ez nagy szó. Minden nap vártam az újabbnál újabb recepteket, amiket le is mentegettem, aztán egy idő után már csak ötletet merítettünk belőle. Elindultunk a saját utunkon és azóta szinte minden nap része az életünknek a turmix.

Default Avatar75
Jakabfy Kriszti
Búcsúszentlászló

Kedves Eszter!

Elolvastam a könyvet, és szeretnék gratulálni az ötlethez! Az életmódváltással általában az a baj, hogy azonnal, egyik napról a másikra "kell" megvalósítani. A Te könyved egy fenntartható változást mutat be, ami folyamatos, így nem terheli meg a szervezetet, és egyszerre nem szükséges annyi új ismeretet beszerezni. A változás nem azonnali, ezért nem is látványos, viszont tartós!

További sok sikert kívánok! Bea

Default Avatar75
Galgócziné Biszák Beáta
Sopron
NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link