Indul a 21 napos egészséges és gyors vacsora kihívás

Indul a 21 napos egészséges és gyors vacsora kihívás

A kalandos, programokkal és pihenéssel tarkított nyár után egy kicsit nehezebb felvenni a ritmust az őszi hétköznapokban. Vissza kell szokni a dolgos munkanapokba, véget ér a nyári gondtalanság, kezdődik az iskola és az óvoda is. Ezek épp elég feladatot ró rád, melyek mellett sokszor nehéz koncentrálni az egészséges életmódra.

A vacsora az az étkezés, amin szinte biztosan együtt lehet a család, ezért amikor kezdetét veszi a szeptemberi hajtás, érdemes erre koncentrálnod.

Azért, hogy időt, pénzt és energiát spóroljak Neked, egy kihívásra hívlak. 21 napon keresztül elkészítem a vacsorákhoz szükséges bevásárlólistákat és minden reggel küldöm a recepteket.

Tarts velem, mert indul az 1. 21 napos egészséges és gyors vacsora kihívás!

Kérem a bevásárlólistát

Miről szól a kihívás?

A kihívás lényege, hogy 21 napon keresztül minden nap elfogyassz egy egészséges, vitamindús és tápláló vacsorát. Sőt, ha nagyobb adagot készítesz másnap reggelire vagy ebédre is ehetsz majd belőle.

Miért éppen 21 nap?

Bryan Tracy gyakorlás törvénye szerint, ha egy tevékenységet elég sokszor ismételsz, akkor szokássá válik. Egy kis odafigyeléssel nálad is 14-21 nap alatt szokássá válhatnak az egészséges, közös vacsorák, amelyekről később már semmi pénzért nem mondanál le.

A 21 nap alatt nem kell mást tenned, csak rendszeresen megismételni az adott szokást, jelen esetben a vacsorázást.

Ezért 21 napon keresztül minden egyes nap finom, egészséges és gyorsan elkészíthető vacsorát fogunk tálalni. És még élvezni is fogjuk!

Mire számíthatsz a kihívás alatt?

A 21 napos egészséges és gyors vacsora kihívás alatt ínycsiklandozó receptekkel, változatos összetevőkkel, újszerű alapanyagokkal és néha meglepő párosításokkal is találkozhatsz. A receptek összeállításánál figyeltem arra, hogy ezek a fogások is hozzájáruljanak az őszi-téli immunerősítéshez. Koncentráltam rá, hogy vitaminban és ásványi anyagokban is gazdag étkek kerüljenek az asztalodra.

A hozzávalókat a szokásos heti bevásárlásod alkalmával, szinte bármelyik üzletben és a piacokon is be tudod szerezni.

Ha teljesíted a kihívást, nemcsak eléred a kitűzött célodat, hanem lesz egy fantasztikus, új, egészséges szokásod is.

De ez még nem minden…

A kihívás alatt rengeteg zöldséget és reformösszetevőt fogsz fogyasztani, amelyek jótékony hatásait már pár nap után érezheted:
- több energiád lesz,
- javul az emésztésed,
- le tudsz mondani az esti nassolásról,
- beindulnak a méregtelenítő folyamatok a testedben,
- tisztul, szépül a bőröd,
- jobb lesz a közérzeted,
- akár fogyást is tapasztalhatsz.

Fontos tudnod, ez nem egy méregtelenítő- vagy fogyókúra. A 21 nap alatt nem kell lemondanod semmiről, ugyanúgy ehetsz mindent, amiket eddig is. Csak arra kell figyelned, hogy minden nap elfogyaszd az egészséges vacsorádat.

Remélem, ezt a 3 hetet Te is jókedvvel csinálod majd végig, és lelkesen meséled el barátaidnak élményeidet!

SZUPER, BELEVÁGOK

Kinek ajánlott?

A kihívás ideális azok számára, akik nem tartanak attól, hogy este 6 után étkezzenek, akik tudják, hogy az egészséges anyagcseréhez a napi 5-szöri étkezés, így az egészéges vacsora is hozzájárul.

Vágj bele Te is, ha családoddal is szeretnél több értékes időt együtt tölteni. Ez alatt a 3 hét alatt meggyőződhetsz arról, hogy milyen jó, amikor együtt étkeztek.

A 21 napos kihívás menete

A kihívással kapcsolatban minden információt e-mailben fogsz megkapni. Hetente egyszer küldöm a bevásárlólistát, ami tartalmazza a heti receptek alapanyagait. A receptúrák pedig mindig hajnalban érkeznek majd.

A Facebook oldalamon is követheted őket, de a honlapon is megtalálod majd az összeset.

Ha szeretsz fotókat készíteni a gusztusos fogásokról,  fotózd le az elkészült recepteket, amelyeket feltölthetsz a Facebookra kommentben, vagy a #21napalatt hashtag használatával az Instagramra is.

Mikor indul?

A 21 napos egészséges és gyors vacsora kihívásra lent tudsz regisztrálni a neved és az e-mail címed megadásával. A kihívás szeptember 17-én, hétfőn indul. Az első hét bevásárlólistáját pedig már szeptember 11-én elküldöm Neked.

Mire vársz? Regisztrálj és vegyél részt a 21 napos egészséges és gyors vacsora kihíváson!


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link