Avokádós tonhalsaláta

Avokádós tonhalsaláta

Valahogy a nyári nagy melegben sokkal jobban kívánom a salátákat, amelyek táplálóak, eltelítenek, de nem ver le tőlük a víz. A változatosság miatt sokszor felturbózom a klasszikus recepteket, így történt ez a tonhalsalátával is. Kóstold meg!

Avokádós tonhalsaláta

Hozzávalók:

1 nagy konzerv tonhal
1 kígyóuborka
2 nagy érett avokádó
1 citrom
1 csokor friss petrezselyem
1 fej lilahagyma
olívaolaj
só, bors

Elkészítés:

Az avokádót, uborkát, lilahagymát és a petrezselymet vágd apróra, helyezd őket egy nagy tálba. Add hozzá a leszűrt tonhalat és keverd össze őket. Egy kevés olívaolajba facsard bele a citrom levét, sóval, borssal ízesítsd. Öntsd rá a dressinget az alapanyagokra és kész is!

Egészségedre!

Elkészítési idő: 15 perc

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: natashaskitchen.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
close-link

Elfogyott, elkapkodták!
Sebaj, újra nyomdában van.
KUPONKÓD a várakozásodért:
21NAP500

ÉRDEKEL
close-link