Babos zöldborsókrémleves

Babos zöldborsókrémleves

Borsófőzelék, borsóleves, rizi-bizi és most itt egy új zöldborsós étel, ami nemcsak gyorsan elkészül, de nagyon egészséges, vegán és gluténmentes, szóval tökéletes választás ebédre vagy vacsorára. Jöhet?

Babos zöldborsókrémleves

Hozzávalók:

100 g zöldborsó 100 g főtt bab 1 hagyma 1 gerezd fokhagyma olívaolaj 1 darab szálzeller 1 sárgarépa 1 burgonya só, bors petrezselyem őrölt köménymag

Elkészítés:

Vágd apróra a hagymát és a fokhagymát, majd pirítsd meg az olívaolajon. Öntsd fel 700 ml vízzel, add hozzá a felkockázott burgonyát, az apróra vágott zellerszárat és kezdd el főzni. 10 perc után add hozzá a sárgaborsót és a babot is, majd további 5 percig főzd, vagy amíg a krumpli megpuhul. Közben sózd, borsozd és adj hozzá szárított petrezselymet és őrölt köménymagot is. Ha elkészült, az egészet pürésítsd és már fogyasztható is. Jó étvágyat!


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link