Nyári kukoricaleves

Nyári kukoricaleves

Ha nyár akkor főtt kukorica, de nemcsak a hagyományos strandos verzióban, hanem levesként tálalva is. Próbáld ki ezt a kiadós, különleges ízvilággal rendelkező kukoricalevest!

Nyári kukoricaleves

Hozzávalók:

3 csésze kukorica
1 ek kókuszolaj
só, bors
6 csésze kókusztej
2 db csirkemellfilé
2 csésze húsleves alaplé
1 vöröshagyma
2 sárgarépa
1 csésze burgonya
friss kakukkfű ízlés szerint
cayenne bors ízlés szerint

Elkészítés:

A kukoricákat keverd össze az olvasztott kókuszolajjal és dobd a sütőbe kb. 15 percre.

A hagymát pirítsd meg egy kevés olajon, párold meg rajta a felkockázott csirkemellet egy kicsit, majd öntsd fel a húslevessel. Főzd egy picit, majd add hozzá a zöldségeket. Amikor puha a hús, a répa és a burgonya is, öntsd rá a kókusztejet, adagold hozzá a fűszereket, végül az elősütött kukoricát. Főzd még kb. 5 percig, amíg összeérnek az ízek.

Egészségedre!

Elkészítési idő: 40 perc

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: ashionablefoods.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link