Parmezános édesburgonya

Parmezános édesburgonya

Vacsorára sokszor szeretek valami meleget az asztalra tenni, ami laktató és finom is, de mégis pillanatok alatt elkészül. Ezt a receptet gyakran előveszem hétköznap estéken.

Parmezános édesburgonya

Hozzávalók:

2 db édesburgonya
2 gerezd fokhagyma
1 ek olívaolaj
2 tk vaj
1 marék reszelt parmezán
só, bors
petrezselyem
bazsalikom

Elkészítés:

A sütőt melegítsd elő 180 fokra. Hámozd meg az édesburgonyákat és kockázd fel őket.

Zúzd össze a fokhagymát, add hozzá az olívaolajat, az olvasztott vajat, az apróra vágott bazsalikomot. Öntsd rá az édesburgonyakockákra és alaposan forgasd össze. Sózd, borsozd.

Egy hőálló edényt olajozz ki, helyezd bele a fűszeres-olajos édesburgonyát és irány a sütő. Süsd 18-20 percig.

Tálald melegen, reszelt parmezánnal és friss petrezselyemmel!

Egészségedre!

Elkészítési idő: 5 perc + sütés

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: lilluna.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link