Sajtos spenótgolyók
Nagyon szeretem az előételeket, sok receptet összegyűjtöttem már, amik ugyanolyan egészségesek, mint finomak. Ezt a spenótos verziót akkor is elkészítem, ha nem követi más fogás, csak uzsonnára vagy nasiknak.
Sajtos spenótgolyók
Hozzávalók:
40 dkg friss spenót
20 dkg mozzarella, cheddar és ementáli sajt vegyesen, reszelve
2 gerezd fokhagyma
10 dkg pankómorzsa
2 tojás
Elkészítés:
A spenótot vágd nagyon apróra, öntsd egy nagy tálba. Add hozzá a pankómorzsát, a sajtokat, a zúzott fokhagymát és a tojásokat is.
Keverd össze alaposan. Ha nem elég ragadós, tegyél bele még egy kevés pankómorzsát, ha túl száraz, még egy tojást.
Gyúrj belőle golyókat és helyezd őket egy tepsibe.
Told a sütőbe és süsd aranybarnára őket 180 fokon.
Egészségedre!
Elkészítési idő: 35 perc
Fotó: www.sweetashoney.co
Ha tetszett a bejegyzés, kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!