Almás, fahéjas Kolláth-reggeli
Most, hogy kicsit melegebb az idő, már nem kívánom annyira a meleg reggeliket ilyenkor nagy kedvenc a Kolláth-reggeli. Ma reggel ezt az almás-fahéjas változatot készítettem reggelire a családnak.
Almás-fahéjas Kolláth-reggeli
Hozzávalók
6 ek müzli
3 alma
1/2 citrom
fahéj
mazsola
Elkészítés
A müzlit előző este annyi vízbe áztasd be, hogy éppen ellepje. Ha nincsenek benne olajos magok, akkor azt is adj hozzá ízlés szerint. Reggel hámozd meg a megmosott almákat és nagylyukú reszelőn reszeld le. Locsold meg azonnal a citrom kifacsart levével, keverj hozzá 1 tk fahéjat, majd keverd össze alaposan a müzlivel. Adagold kistányérokba, a tetejét díszítsd mazsolával.
Jó étvágyat!
Ha tetszett a bejegyzés, kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!