21 napos – nyárköszöntő salátakihívás

21 napos – nyárköszöntő salátakihívás

Az ajánlások szerint naponta legalább 5 adag friss zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztanunk. A hozzám érkező kommentek, kérdések és tapasztalatok alapján egyértelműen úgy látom, hogy a nyers gyümölcsfogyasztás könnyen, míg a nyers zöldségfogyasztás nehezebben kivitelezhető az életmódváltók számára.

A megoldás pedig egyszerű, friss salátát kell fogyasztani nap mint nap, és máris hozzájárulhatsz ahhoz, hogy vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok tömkelegével töltsd fel szervezetedet.

Azért, hogy megmutassam, milyen egyszerűen kivitelezhető a mindennapos salátafogyasztás, ismét egy kihívásra hívlak:

tarts velem, mert jön a 21 napos – nyárköszöntő salátakihívás!

SZUPER, BELEVÁGOK

Miről szól pontosan a kihívás?

A kihívás lényege, hogy 21 napon keresztül minden nap elfogyassz egy adag salátát reggelire, tízóraira, ebéd mellé, uzsonnára vagy vacsorára. Ezenkívül nem kell semmit sem megvonnod magadról, nem kell lemondanod a kedvenceidről, csak a salátafogyasztást be kell iktatnod az étrendedbe 21 napon át.

Miért éppen 21 nap?

Bryan Tracy gyakorlás törvénye kimondja, hogy ha egy adott tevékenységet sokszor ismételsz, szokássá válik. Önfegyelemmel és megfelelő akaraterővel egy felnőtt embernek, így neked is, ehhez nagyjából 14 és 21 nap közötti időtartamra van szükséged.

Saját tapasztalatom is ezt mutatja, részben erre épül az Egészséges életmód 21 nap alatt c. könyvem is, amit már több mint 3 000 ember hasznosít a mindennapjaiban.

Tehát, ha velem tartasz és 21 napon keresztül minden nap elfogyasztasz egy adag salátát, lesz egy új, egészséges szokásod.

Mire számíthatsz a kihívás alatt?

A 21 napos – nyárköszöntő salátakihívás alatt egészséges, változatos receptekkel, új és hagyományos, egzotikus és tradicionális összetevőkkel is találkozhatsz. Amikor összeállítottam a kihívást, figyeltem rá, hogy mindegyik saláta ízletes és laktató is legyen.

Az összetevőket könnyedén beszerezheted a nagyobb boltokban és a piacokon is.

Áldásos hatások már pár nap után…

A kihívás teljesítése során nemcsak az új egészséges szokásod felé teszel meg minden nap egy lépést, hanem a testeden is érezni fogod a változást:

- több energiád lesz, ami tavasszal nagyon jól fog jönni,
- javul az emésztésed, amiért a bikiniszezon előtt hálás leszel,
- nem kívánod majd a túl sós/édes ételeket, amivel lefaraghatsz pár kilót,
- szervezeted méregteleníteni kezd, ami a hosszú tél után ajánlott is,
- szebb lesz a bőröd, így jobban mutatsz majd az első tavaszi szelfiken,
- jobb lesz a hangulatod, amitől jó lesz rád nézni,
- fogyást is tapasztalhatsz, ami a nyár előtt talán a legnagyobb pozitívum.

Fontos tudnod

A 21 napos – nyárköszöntő salátakihívás nem egy méregtelenítő- vagy fogyókúra! A 21 nap alatt nem kell nélkülöznöd semmit sem az étrendedből, mindent ugyanúgy ehetsz, ahogyan eddig is tetted.

A kihívás célja, hogy megszeresd a salátákat, sok friss zöldséget egyél és neked is legyen egy új egészséges szokásod.

Kérem a bevásárlólistát

Kinek ajánlott?

A kihívás elsősorban azoknak ajánlott, akik még csak most ismerkednek a saláták ízeivel és összetevőivel, de a rutinos salátafogyasztók is kedvüket lelik benne, hiszen változatos receptekkel találkozhatnak.

A 21 napos kihívás menete

A kihívással kapcsolatban minden információt e-mailben kapsz meg. Hetente egyszer elküldöm a bevásárlólistát, amin az összes szükséges hozzávalót megtalálod majd. A recepteket pedig napról napra hajnalban fogom neked elküldeni.

A bevásárlólistákat és a recepteket is megtalálod a www.21napalatt.hu-n minden nap.

Az Instagram oldalamon és a Facebookon is követheted a kihívást, Instagramon tudsz kérdezni tőlem üzenetben és kommentben is.

Posztold a salátádat!

#21napalatt és #21napossalatakihivas hashtagekkel posztold az elkészült remekműveket, így a kihívás többi résztvevőjével is megoszthatod, hogyan sikerült az aznapi recepted.

Ha a kihívás ideje alatt, azaz 2019. május 6. és 26. között posztolsz a fent említett hashtagekkel, részt veszel egy sorsoláson, ahol egy Egészséges életmód 21 nap alatt c. könyv talál majd gazdára.

Mikor indul?

A 21 napos – nyárköszöntő salátakihívásra lent tudsz regisztrálni. A kihívás 2019. május 6-án, hétfőn indul. Az első hét bevásárlólistáját pedig május 2-án küldöm majd el.

Mire vársz? Regisztrálj most és vegyél részt a 21 napos – nyárköszöntő salátakihíváson!


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link