21 napos őszi turmix kihívás

21 napos őszi turmix kihívás

A turmixokban koncentrálódó rengeteg vitaminnak és tápanyagnak számtalan pozitív hatása van, ezért az a legjobb lenne napi rendszerességgel fogyasztani őket. A hétköznapi hajtás, a szoros napirend és a megszokott teendők mellett azonban nehéz beilleszteni a mindennapokba. Most azonban előtted a lehetőség, hogy tegyél egy lépést az egészségesebb életmód felé, ugyanis

oszi_turmix_kihivas

Mi a kihívás?

A kihívás lényege, hogy 21 napon keresztül napi 1 turmixot megigyál. Az időpont nem számít. Ihatod reggelire, ebéd helyett, uzsonnára vagy akár vacsorára is. A lényeg, hogy a napi legalább 1 turmixod meglegyen, és ezzel hozzászoktasd szervezetedet ehhez az egészséges szokáshoz.

Miért éppen 21 nap?

Bryan Tracy gyakorlás törvénye kimondja, hogy ha egy tevékenységet elég sokszor ismételsz, akkor az szokássá válik. A megfelelő önfegyelemmel egy felnőtt embernek tizennégy és huszonegy nap közötti időre van szüksége ahhoz, hogy egy új szokást kialakítson. Ez idő alatt pedig rendszeresen kell ismételni az adott cselekvést. Mi épp ezt fogjuk tenni. 21 napon keresztül minden egyes nap legalább egy finom és egészséges turmixot fogunk meginni.

Mire számíthatsz?

A 21 napos turmix kihívás alatt főleg gyümölcsturmixokat iszunk majd, az összetevőket pedig a friss őszi gyümölcsök és zöldségek, illetve az elérhető déligyümölcsök közül válogatjuk. Finom, zamatos ízük miatt biztosan mindegyiket szeretni fogod, és nem jelent majd gondot az elfogyasztásuk.
A recepteket úgy válogattam össze, hogy a hozzávalókat a piacokról vagy a boltokból könnyedén be tudd szerezni.

A kihívás teljesítésével egy csapásra két legyet is üthetsz: a 21. nap végén megveregetheted a válladat, hogy teljesítetted a tervet, de ami fontosabb, sikerül kialakítanod egy új, egészséges szokást, amelyet innentől kezdtve csak folytatnod kell.

De ez még nem minden…

A kihívás alatt elfogyasztott gyümölcsök és zöldségek áldásos hatásait már néhány nap után érezni fogod:

  • több lesz az energiád,
  • javul az emésztésed,
  • nem kívánod majd a túl sós vagy édes ételeket,
  • a szervezeted méregteleníteni kezd,
  • szebb lesz a bőröd,
  • jobb lesz a hangulatod,
  • vidámabb leszel,
  • sőt, akár még fogyást is tapasztalhatsz.

Fontos tudnod, hogy ez nem egy méregtelenítő- vagy fogyókúra. A 21 nap alatt nem kell semmit sem kihagynod a táplálkozásodból, nyugodtan eheted és ihatod ugyanazokat, amiket korábban is, mindössze naponta 1 turmixot kell elfogyasztanod mellé.

A 21 napos őszi turmix kihívás célja, hogy megszeresd a turmixokat, megtapasztald a jótékony hatásukat és egy új, egészséges szokást tudj bevezetni a mindennapjaidba. Remélem, hogy ezt a három hetet Te is nagyon fogod élvezni, szívesen és lelkesen mesélsz majd róla a barátaidnak, ismerőseidnek is. :)

Kinek ajánlott?

Ez a kihívás a ideális azoknak, akik már régóta isznak turmixokat, mert új ízkombinációkkal is találkozhatnak, és azoknak is, akik még csak most barátkoznak a turmixolt italokkal. Az őszi kihívás alatt főként gyümölcsturmixokat iszunk majd, de néha az összetevők közé csempészünk majd egy-egy finomabb őszi zöldséget is, hogy megtapasztalhasd, hogy az italok élvezeti értékén ezek sem rontanak semmit.

A 21 napos kihívás menete

A kihívással kapcsolatos minden információt e-mailben kapsz meg.
Hetente egyszer elküldöm e-mailben a bevásárlólistát, a turmixrecepteket pedig minden egyes nap a feliratkozás időpontjában e-mailben kapod meg.

A kihívást a Facebook oldalon is nyomon tudod követni, itt tudsz kérdezni, itt oszthatod meg velem és a többi résztvevővel a tapasztalataidat, az élményeidet is, és ha egy kis motivációra van szükséged a folytatáshoz, azt is itt kaphatod meg. Sőt, ide várom a turmixodról és/vagy rólad készült képeket is.

Mikor indul?

A 21 napos turmix kihívásra lent tudsz regisztrálni, a kihívás holnap, pontosan a feliratkozásod időpontjában indul. Az első hétre tervezett turmixokhoz szükséges összetevők listáját hamarosan emailben elküldöm, hogy minél előbb be tudd szerezni a szükséges hozzávalókat.

Mire vársz? Regisztrálj és vegyél részt a 21 napos őszi turmix kihívásban!

Add meg a neved és az e-mail címed, és már küldöm is az 1. heti bevásárlólistát!*

*Az adatok megadásával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatban leírtakat, és hozzájárulsz, hogy a 21napatt.hu egészséges életmóddal kapcsolatos híreket, tippeket, ötleteket, recepteket és ajánlatokat tartalmazó hírleveleket küldjön számodra. A hírlevélről bármikor le tudsz iratkozni a levél alján található Leiratkozás linkre kattintva.


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link