Mandulás-gránátalmás csokikorong

Mandulás-gránátalmás csokikorong

Imádom az egyszerű desszerteket, főleg azokat, amelyek annyira mutatósak, mint ez az egészséges, gránátalmás változat. Próbáld ki!

Mandulás-gránátalmás csokikorong

Hozzávalók:

1 csomag jó minőségű étcsokoládé pasztilla
1 gránátalma magjai
1 marék mandula

Elkészítés:

Bélelj ki egy tepsit sütőpapírral. A csokoládé pasztillák ¾-ét olvaszd meg gőz felett, majd húzd le a tűzről és keverd bele a maradék korongokat is.

A sütőpapírral bélelt tepsire spatulával húzz csokicsíkokat, majd szórj beléjük gránátalma magokat és mandulát. Hagyd kihűlni és már tálalhatod is.

Egészségedre!

Elkészítési idő: 20 perc + hűtés

NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »

Fotó: www.superhealthykids.com


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link