Mi mindenre használható a zabpehely?
A zabpehely az egészséges életmód egyik alapvető, nélkülözhetetlen összetevője, amiből rostban és fehérjében gazdag, kalóriaszegény, tápláló és gluténmentes ételek és italok készíthetők. Ezerféle módon variálható, sósan, édesen, keserűen, sűrűn, folyékonyan, keményen és lágyan is tálalhatod.
Korábban már többször is foglalkoztam ezzel az egészséges alapanyaggal, 10 érvet is felállítottam mellette, és adtam 10 mennyei tippet a tökéletes zabkásához is.
Most azt szeretném megmutatni, milyen sokrétűen alkalmazható a konyhában és az egészséges, tápanyagban gazdag táplálkozásban. Ehhez készítettem egy ábrát, ami jól szemlélteti, hogy szinte mindenre bevethető.
Konkrét receptekre is kíváncsi vagy? Nézz körül itt »
Ha tetszett a bejegyzés, kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!