Vegán paradicsomleves

Vegán paradicsomleves

Az olasz konyha nagy rajongójaként muszáj volt találnom egy egyszerű, gyorsan elkészíthető és egészséges paradicsomleves receptet. Így főztem ki ezt a vegán verziót, próbáld ki te is!

Vegán paradicsomleves

Hozzávalók:

1 kis evőkanál kókuszolaj
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
8 db közepes méretű paradicsom
1 marék friss bazsalikom
só, bors

Elkészítés:

Egy nagy serpenyőben hevítsd fel a kókuszolajat és add hozzá az apróra vágott vöröshagymát. Amikor már van egy kis színe, jöhet hozzá a zúzott fokhagyma is. Párold össze őket alaposan, de figyelj rá, hogy ne égjen oda.

Ezután add hozzá a feldarabolt paradicsomokat és alacsony lángon párold addig, amíg a paradicsomok puhák nem lesznek.

Amikor a paradicsomok megpuhultak, vedd le a tűzről a serpenyőt, sózd, borsod és ízesítsd bazsalikommal a levesedet.

Fűszerezés után öntsd az egészet a turmixgépbe és még melegen turmixold krémesre.

Reszelt sajttal vagy friss bazsalikommal tálald!

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 25 perc


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link